1. Halo Guest, pastikan Anda selalu menaati peraturan forum sebelum mengirimkan post atau thread baru.

[ASK]Your channel is no longer eligible to monetize

Discussion in 'AdSense Video' started by putri, Nov 21, 2019.

  1. putri

    putri New Comer

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    13
    Mohon bantuan suhu2 disini karena pagi ini dapat surat cinta dari si om yang mengatakan "Your channel is no longer eligible to monetize"

    Hi ,

    During a recent review, our team of policy specialists carefully looked over the videos you’ve uploaded to your channel -. We found that a significant portion of your channel is not in line with our YouTube Partner Program policies. As of today, your channel is not eligible to monetize and you will not have access to monetization tools and features. Please go to your monetization page to read more about the specific policy our specialists flagged.

    We know this is tough news, and sometimes we have to make difficult decisions. We have a responsibility to ensure our community is safe for creators, viewers and advertisers. At the same time, we understand that you may have unintentionally made mistakes. That’s why you’ll be able to reapply for the YouTube Partner Program in 30 days. This 30-day time period allows you to make changes to your channel to make sure it’s in line with our policies.

    tambahan : pelanggarannya adalah :

    Reused content
    Repurposing someone else's content without adding significant original commentary or educational value.

    Pertinyiinyi:
    1. Seberapa besar kemungkinan akun bisa kembali setelah re-apply...?
    2. Apa yang harus dilakukan agar monetize bisa di enable kembali?


    Terimakasih bantuannya
     
    Last edited: Nov 21, 2019
  2. latcha

    latcha AdSense Fan

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    178
    Likes Received:
    25
    ini kompilasi video apa original bikin sendiri gan?
     
  3. lapaksegar

    lapaksegar Auto Banned

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    520
    Likes Received:
    52
    aduh sulit klo sudah demonetisasi, respond dari yt nya yg lama
     
  4. putri

    putri New Comer

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    13
    original video sendiri, tapi ada beberapa video lama yang isinya slide show gambar yang saya ambil dari google.
     
  5. putri

    putri New Comer

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    13
    apakah ini berarti tidak bisa mas?
     
  6. latcha

    latcha AdSense Fan

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    178
    Likes Received:
    25
    mungkin yang gambar itu kali gan masalahnya, apalagi kalo gak ada tambahan narasi dll, skrg emang udh gabisa monetize model gt. hapus aja yg gambar2nya trs re-aply sp tau keterima lg
     
  7. cayun404

    cayun404 Super Hero

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    949
    Likes Received:
    49
    Location:
    Unknown
    Hapus aja video lamanya mba, trus reapply lagi.. saya seminggu langsung bisa dimonetize lagi dengan kasus yg sama
     
  8. agungunn

    agungunn AdSense Starter

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    82
    Likes Received:
    7
    Senasib kita, saya juga mengalami hak yang sama, padgahal chanel baru 1 bulan keterima, content nya gaminh

    Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
     
  9. putri

    putri New Comer

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    13
    iya sudah saya hapus jg mas, kemungkinan approvalnya bagaimana ya?
    oke siap
    iya nih..padahal original konten.....:(
     

Share This Page