1. Halo Guest, pastikan Anda selalu menaati peraturan forum sebelum mengirimkan post atau thread baru.

[WTS] MONTHLY SEO PACKAGES ✅ RANKED OVER 940+ SITES IN THE LAST 365 DAYS✅ NEW YEAR DISCOUNT & (FR) COPIES

Discussion in 'Service' started by Sam2020, Oct 27, 2020.

Tags:
  1. Rootnesia

    Rootnesia (113) Super Hero Trusted Trader

    Joined:
    Sep 30, 2016
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    1,007
    Location:
    Wonogiri
    Maaf hu, nggak bisa :D
    Banyak kw low competition yg risetnya berbulan2 soalnya disitu hahaha

    Order aja hu klo kepo hehe
     
  2. vasco123

    vasco123 (12) AdSense Fan Trusted Trader

    Joined:
    Feb 24, 2018
    Messages:
    149
    Likes Received:
    51
    Location:
    Medan
    sangat disayangkan Uda ga kebagian free review :frown::frown:
    Tapi liat histori penjualan dan reviewnya di BHW bagus-bagus. Jadi coba order 1 Silver Monthly Package.

    invoice: 024CC***

    I will waiting for the report.

     
    Sam2020 likes this.
  3. Sam2020

    Sam2020 (12) Super Hero Trusted Trader

    Joined:
    Oct 24, 2020
    Messages:
    2,600
    Likes Received:
    1,985
    [4 More Clients Came Forward & Shared Their Story]
    Ranked Over 940+ Sites in Last 365 Days
    Check More Reviews From Indonesian Members on BHW Forum

    Thanks for the Awesome Review!
    Thanks for Your Words!
    Thanks for the Awesome Review!
    Thanks for Your Words!
    You got the 4th Free Review (FR) Copy of Lady Gaga Module!
    You are welcome!
    I have sent you the details via PM for the 5th Free Review (FR) Copy for Lady Gaga Package!
    I have sent you the details via PM for the 6th Free Review (FR) Copy for Lady Gaga Package!
    You are welcome!
    You got the 1st Free Review (FR) Copy of Social Signals Module!
    You got the 2nd Free Review (FR) Copy of Social Signals Module!
    You are welcome!
    You are welcome!
    You are welcome!
    You got the 3rd Free Review (FR) Copy of Social Signals Module!
    You got the 7th Free Review (FR) Copy of Lady Gaga Module!
    You are welcome!
    -------------------------------

    [​IMG]
    PRESENTS ...
    [MONTHLY SEO PACKAGES 6.0]
    THE TRIPLE SEO ADVANTAGE THAT ELEVATES YOUR MONEY SITE

    Your Own Dash Board System With High Quality Links


    [​IMG]

    3xFree Review (FR) Copies: Silver Monthly
    3 Copies @ 50% Discount
    Coupon Code: NEWYEAR2021
    (Flat 50% Discount on All Monthly SEO Packages)
    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    3xFree Review (FR) Copies: Silver Monthly
    3 Copies @ 50% Discount
    Coupon Code: NEWYEAR2021

    (Flat 50% Discount on All Monthly SEO Packages)

    [​IMG]

    -------------------------------------------------- -------------------------------------
    Skype: HighRanking999 ( Click Here )
    Whatsapp: +91 9828080195
    Telegram: @ AkaSam07 ( Click Here )

    -------------------------------------------------- -------------------------------------​
     
    Last edited: Jan 12, 2021
  4. lutherfold

    lutherfold (35) SEO Enthusiast Trusted Trader

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    75
    Location:
    Bekasi
    Already received the report about 3 days ago, but sorry for just commented here right now..

    I’m here to review the uniqueness and quality of links that Sam manages to churn up. I have always been very considerate and cautious about the quality of links and the content, and Sam never disappoints me. I would be happy to recommend him to anyone who is looking to improve their search engine marketing.

    Good job sam ! can't wait to see how this seo services goes for my web rank

    next time, i will order your platinum package.. cheers! @Sam2020

    =====

    Jujur gan saya juga pemilik jasa di forum ini dan saya juga merupakan pemilik dari jasa seo, cuma penasaran dengan kualitas seller bhw gmn..jd mau minta FR,, dan ini baru 3 hari setelah saya terima report dari sam, tapi sudah ada hasilnya, sepertinya sam menggunakan trik lain yang tidak dimasukkan ke dalam report nya.

    Organic kw yang ditunjukan ahrefs bertambah lumayan banget karena web yang saya eksekusi adalah html statis dan perkembangan ini juga baru terhitung 3 hari setelah terima report dari sam.

    Klo kalian punya big project, mungkin kalian bisa kolaborasi sm sam, konsultasiin aja sm dia.

    kedepannya mau coba untuk paket platinumnya krn ada beberapa big client yang memakan cukup banyak resources dan saya rasa resources milik sam bisa handle itu,, semoga hasilnya jauh lebih baik.

    =====
     
    Sam2020 likes this.
  5. sekarjumpah

    sekarjumpah (4) New Comer Known Trader

    Joined:
    Nov 13, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    22
    is this one time payment?
     
    Sam2020 likes this.
  6. vasco123

    vasco123 (12) AdSense Fan Trusted Trader

    Joined:
    Feb 24, 2018
    Messages:
    149
    Likes Received:
    51
    Location:
    Medan
    Already received the report yesterday. Let's see in 2-3 weeks later, as you say on report
    And I'll editing this reply :)

    iTrader (Positive Feedback) sent

    =========================
    Awalnya si mau minta FR tapi Uda kebagian :(
    Tapi karena si Sam ini salah satu top seller di bhw dan ane lagi ada satu projek yang persaingan keyword utamanya lumayan tinggi, jadi Ane coba beli yang silver monthly package.

    Dari report yang ane terima, rasanya betul" sesuai dengan harga yang dibayarkan, bahkan list backlinknya melebihi ekspektasi ane.

    Paket yang ditawarkan si Sam betul" cocok untuk big projek yang tingkat persaingannya tinggi, dan kalian bisa konsultasi baiknya gimana ke dia.
     
    Sam2020 likes this.
  7. DwikaMS

    DwikaMS (15) New Comer Trusted Trader

    Joined:
    Nov 11, 2016
    Messages:
    40
    Likes Received:
    14
    Combo Order with sam hope this is great.
     
    Sam2020 likes this.
  8. sekarjumpah

    sekarjumpah (4) New Comer Known Trader

    Joined:
    Nov 13, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    22
    Permanen ya gan BL nya walaupun kita bayar cuma sekali?

    Sent from my CPH1909 using Tapatalk
     
    Sam2020 likes this.
  9. rihasi

    rihasi (25) AdSense Pro Trusted Trader

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    31
    Location:
    Bogor
    can i have FR?
     
    Sam2020 likes this.
  10. Belajarseo.biz

    Belajarseo.biz (53) Super Hero Trusted Trader

    Joined:
    May 6, 2013
    Messages:
    927
    Likes Received:
    105
    langganan di bhw ini makh ,msh ada beberapa yg top service jga disana
     
    Sam2020 likes this.
  11. belajarmenulis

    belajarmenulis (5) Hero Known Trader

    Joined:
    Jan 5, 2020
    Messages:
    673
    Likes Received:
    139
    Location:
    Google
    hi mate .. Please Give Me Review Copies .. Great BHW on ads.id ..
     
    Sam2020 likes this.
  12. rihasi

    rihasi (25) AdSense Pro Trusted Trader

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    31
    Location:
    Bogor
    hi sam, please check PM.
     
    Sam2020 likes this.
  13. rihasi

    rihasi (25) AdSense Pro Trusted Trader

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    31
    Location:
    Bogor
    gan, ini kan bayar bulanan. nanti BL nya ga hilang kan klo ga langganan ?
     
    Sam2020 likes this.
  14. mahigashi

    mahigashi (14) New Comer Trusted Trader

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    14
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Hi sam. I just placed an order with initial ID: 6BK96...

    Expecting good report from you. Thx bro :)
     
    Sam2020 likes this.
  15. rihasi

    rihasi (25) AdSense Pro Trusted Trader

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    31
    Location:
    Bogor
    Hello sam, thanks for FR. Iwill wait until 2-3 weeks. i will update this post.
     
    Sam2020 likes this.
  16. sudyindra

    sudyindra (10) AdSense Fan Trusted Trader

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    181
    Likes Received:
    6
    Hi sam. I just placed an order with initial ID: A712E6D1...
    Expecting good report from you. Thx bro
     
    Sam2020 likes this.
  17. DwikaMS

    DwikaMS (15) New Comer Trusted Trader

    Joined:
    Nov 11, 2016
    Messages:
    40
    Likes Received:
    14
    hello sam thank you for great working this is my movement rank
    From #04 to #01
    this only one kw i say in here because i get rank 1 yes 1!!!. and another kw goes page one too, hope keep rise in serp:)

    ------------------------------------------------------------------------------------------
    terima kasih service yang bisa diandalkan keyword yang saya incarpun meranking dengan baik oleh sam. buat yang tanya pakai paket yang mana saya paket medium atau gold sudah bagus sekali entah dengan paket platinumnya seperti apa yang jelas sesuaikan dengan kebutuhan saja.
     
    Last edited: Jan 9, 2021
    Sam2020 likes this.
  18. sekarjumpah

    sekarjumpah (4) New Comer Known Trader

    Joined:
    Nov 13, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    22
    konsultasinya pakai bahasa Inggris gan?

    Sent from my CPH1909 using Tapatalk
     
    Sam2020 likes this.
  19. moneyasapinfo

    moneyasapinfo (8) New Comer Known Trader

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    25
    Hi Sam,
    Can I try free review copy? Thanks
     
    Sam2020 likes this.
  20. mahigashi

    mahigashi (14) New Comer Trusted Trader

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    14
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Hi Guys, here's my review after I received report:

    There's some positive signal, which mean there's some rank movement on targeted keywords. For example > from page #4 to #3 / page #3 to#2.

    This result achieved less than one weeks after the report sent. As Sam said, we have to wait for 2 or 3 weeks to get the optimized result. So by far, Sam's services are work for my project. All of you should try one of these.

    Note: keywords selection is still important part.
    ----------------------------

    Ada indikasi positif, dimana ada pergerakan SERP untuk target kata kunci. Contoh > dari halaman #4 ke #3 / #3 ke #2.

    Hasil ini tercapai kurang dari 1 minggu setelah terima report. Klo kata Sam, kita harus nunggu minimal 2 - 3 minggu untuk liat hasil yg lebih optimal. Temen2 boleh coba, tapi pastikan untuk memilih kata kunci yg tepat, karena klo tidak cuman buang2 duit aja.
     
    Sam2020 likes this.

Share This Page