PDA

View Full Version : Solusi Buat yang sdh cape' bikin postingan.. (for blogger yang expert)



aslimblogger
08-04-2010, 03:49 PM
Dear Blogger,

ane mau kasih nice inpo nih buat agan2 blogger...
Kebanyakan agan2 yang sdh punya peternakan blog sdh kagak punya banyak waktu buat bikin content unik, tapi ane mo ngasih solusi nih gan...

silahkan kunjungi payforcontentdotinfo
berikut sebagian isi blognya ane copy paste dikit dari payforcontent..

Paket
Paket A : 50 Blogpost = $8
Paket B : 75 Blogpost = $11
Paket C : 100 Blogpost = $ 14
Paket Premium
Paket A Premium : 50 Blogpost dengan gambar = $10
Paket B Premium : 75 Blogpost dengan gambar = $13
Paket C Premium : 100 Blogpost dengan gambar = $ 16


kayanya bisa membantu banget buat agan sekalian :silau:

Moga bermanfaat

Contact me in YM : jasaposting

helmijo
08-04-2010, 04:14 PM
lum ada testimoni dari pelanggannya yaa om ? :hmm:
wehh klo ada free-review nya sama mw donk hehehe... :silau:

bangunwae
08-04-2010, 04:32 PM
wah boleh juga tuh ... liat2 dolo ahh

kabasyu
08-04-2010, 04:48 PM
ini website punya TS ya, btw artikel autoposting ato mesti post manual? Artikel sesuai niche blog and keyword optimation kah ? Nunggu review

aslimblogger
08-04-2010, 06:40 PM
Jadi ane mau jelasin dikit, klo sumber artikelnya tetap ane copy dari atikel base yg dah populer seperti ezinearticle, goarticles, articlecircle and etc..
trus ane kelola jd content yg unik dengan tidak mengubah maknanya. walaupun grammar kadang kurang bagus tapi ane dah buktiin sendiri di blog2 ane yang sdh ada dan lolos dari copyscape gan. (sebenarnya teknik ini sdh banyak dilakukan oleh para blogger cuman emang makan waktu banyak gan)

jadi ane cmn tawarkan kemudahan ajja supaya g` banyak nyita waktu agan2 yang sdg sibuk...hehehe

lengkapnya silahkan datang di h**p://www.payforcontent.info

kraukkrauk
08-04-2010, 10:02 PM
Gan beda yg premium ama yg ngga apaan yak ? btw mending dibikin xml aj sekalian bisa request waktu postinya, jadi tinggal import xml nya aj wekekeke maklum males boy hehehehe

*just my 100 rupiahs

matping
08-05-2010, 02:43 AM
Paket A : 50 Blogpost = $8 itu sebulan ato gimana boss

khoid
08-05-2010, 03:24 AM
niche gadget ga om????


kurang panjangggaaaa,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

setyonugroho
08-05-2010, 05:34 AM
itu per post berapa kata ya?
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 30 characters.

aslimblogger
08-06-2010, 06:13 PM
Buat agan2 yang sdh reply makasih ya atas commentnya,

makasih juga buat yang sudah pesen postingan, segera akan kami kirimkan paketnya mas...
Thanks http://www.adsense-id.com/images/vtc/09.gif:senyum:

blessfx
08-06-2010, 09:44 PM
kontak ane di ym dunk: baleantrader

mo pesen dan tanya2

speediezz
08-07-2010, 02:15 AM
alo alo

TS. ada pertanyaan nih..

sumber artikel kan dari ezine,articlebase dsbnya..
trus ente bilang dijadiikan unik content dan lolos CS, walaupun grammar rada eroor dikit

pertanyaan ane, ini jadikan uniknya pake TOol spinner atau manual?
trus batasan grammar error sedikit itu gimana bro? apakah setiap kalimat error dikit, atau stidap paragraf ada yang error, atau dalam satu artikel ada yang error grammarnya?


thanks

aslimblogger
08-07-2010, 08:18 AM
Buat yang masih banyak pertanyaan tentang ini bisa add YM saya, jasaposting@yahoo.com

saya mau kasih liat juga contoh artikel yg sdh di rewrite ulang dari ezinearticle (agan2 nilai sendiri lah) :senyum:

Sebelum di rewrite

Using sunblock for skin protection is of the utmost importance to protect your skin from harmful UV rays. It is recommended that you use at least a SPF 30 sunblock each and every day.
The SPF (sun protection factor) of a product lets you know how long you can stay in the sun without burning. To determine the effectiveness, multiply the SPF times 20 minutes, which is the average length of time a person can stay in the sun without burning. For example, for SPF 15, a normal person can stay in the sun 300 minutes or 5 hours. Of course, this varies by the fairness of your skin.
Regardless of the lightness of your skin, it is recommended that you use a high SPF. This is due to the fact that most people fail to apply enough of the product to reach the proper SPF listed for the product. Follow the instructions on the bottle precisely to get the proper protection.
There are multiple types of sunscreen and sunblock. Sunscreen has an SPF of 2 or higher. Sunblock has a SPF of 12 or higher and also includes physical ingredients. These are ingredients that sit on your skin's surface forming a protective barrier. These types of products are preferred because they don't absorb into your skin causing a potential allergic reaction.
So, next time you decide to spend time in the sun, don't forget the importance of using sunblock for skin protection. However, it is something to think about every day, rain or shine, warm or cold. Your skin will thank you for it!


setelah di rewrite


The use of sunscreen for skin protection is very important to protect the skin against harmful UV rays. We recommend that you use at least SPF 30 sunscreen every day.
The SPF (sun protection factor) of a product, you can know how long you can stay in the sun without burning. To determine the effectiveness, multiply the SPF of 20 minutes, the average length of time a person can stay in the sun without burning. For example, SPF 15, a normal person can stay in the sun 300 minutes or 5 hours. Of course, this depends on the loyalty of his skin.
Despite the lightness of their skin, you should use a high protection. This is because most people do not apply enough product to achieve the proper SPF is detailed in the product. Follow the instructions on the bottle, to provide adequate protection.
There are several types of sunscreen and sun protection. Sunscreen has an SPF of 2 or higher. Sunscreen has an SPF 12 or higher and also includes natural ingredients. These are the ingredients that forms on the surface of the skin barrier be placed. These types of products are preferred because they are absorbed through the skin, causing an allergic reaction potential.
So next time you decide to spend time in the sun, remember to protect the importance of using sunscreen and skin. However, there is something to think about it every day, rain or shine, hot or cold. Your skin will thank you!




silahkan ke payforcontentdotcom atau add YM saya di jasaposting


thhanks and regards

--- Update ---